Tentang Kami

logo-w

Binic Care Co., Ltd. Profil Perusahaan

Shanghai Binic Industrial Co., Ltd diwangun ku 5 sub-perusahaan nyaéta BINIC CARE, BINIC MAGNET, BINIC ABRASIVE, BSP TOOLS, WISTA, kalayan langkung ti 10 Stats perusahaan patungan sareng langkung ti 5 kantor luar negeri. Total aset Grup BINIC ngahontal 500 juta RMB, diékspor ka Jérman, Karajaan Inggris, Italia, Perancis, Swiss, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Malaysia, Afrika sareng 49 nagara séjén. Dina taun 2020, total volume ékspor PPE sareng réagen bakal ngahontal 350 juta RMB, sareng aya langkung ti 150 nasabah kalayan langkung ti 20 juta yuan transaksi perdagangan taunan, anu tetep stabil di payuneun 200 perusahaan perdagangan luar negeri pangageungna di Cina.

NSYM6683
Asét
+ juta RMB
Nagara
+
Palanggan
+

Binic Care Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji cabang tina Binic Industrial Co., Ltd. Didirikeun taun 2015, éta khususna didaptarkeun pikeun disertifikasi dina diagnostik vitro, kalebet réagen detéksi antibodi antigen Corona pneumonia, réagen reuneuh HCG mimiti sareng sajabina; alat éléktronik anu tiasa dianggo, kalebet tekanan getih, oksigén getih, alat-alat monitoring gula darah, alat-alat monitoring denyut jantung sareng sajabana; ogé pasokan médis anu tiasa dianggo, alat pelindung diri, sareng alat invasif minimal pikeun kaéndahan médis.

Kusabab wabah epidemi kov-19, kami parantos ngirimkeun langkung ti 350 juta RMB topeng, sarung tangan, bahan anti épidemik sareng uji coba gancang SARS- CoV-2 ka Éropa, Amérika Kalér sareng sakumna dunya. Salila période anu paling sesah, kami resep ngabantosan jalma-jalma di panjuru dunya. Kami arepkeun ngawangun Binic Care kana perusahaan Médis global ageung anu nyayogikeun produk-produk kasehatan, pangobatan sareng rehabilitasi pikeun jalma-jalma di panjuru dunya. Kami komitmen pikeun ngembangkeun Binic Care janten salah sahiji panyadia jasa panggedéna di alat médis, diagnostik, produk perawatan kaséhatan , sareng platform modél médis anyar, ngawangun platform médis online sareng offline anu komprehensif pikeun nyayogikeun jasa anu taliti pikeun jalma-jalma di dunya.

Kauntungannana

ISO 9001 (BSP)

EN ISO 13485: 2016 dikaluarkeun ku TUV

Sértipikat CE FFP2 dikaluarkeun ku APAVE (NB 0082)

Sértipikat CE FFP2 dikaluarkeun ku UNIVERSAL CERTIFICATION (NB 2163)

CE FFP3 JIFA

• Tim rékayasa profesional R&D anu kuat
• Sertifikasi anu sah pikeun pasar sadunya
• Manajemén anu ngalaman sareng padamel
• Sistem kontrol kualitas lengkep
• Ranté suplai bahan baku dioptimalkeun
• Kapasitas produksi
• Lokasi anu sampurna, caket palabuhan Shanghai & Ningbo
• 24 jam saatos-penjualan jasa

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami,
punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.