Monitor Jantung Fétus

Pedaran pondok:

Mangrupikeun kado anu saé pikeun ibu-ibu anu bakal ngantosan di dunya! Kalayan Monitor Jantung Fetal, anjeun tiasa nguping kagiatan orok sapertos gerakan mimiti orok anjeun. Bahaya tina hypoxia fétus. Detéktor orok janin penting. Fetal Doppler tiasa ngawaskeun maot, cacad, kamekaran inteléktual, encephalopathy anoxic, jst.

Gampang sareng merenah Dianggo ku lampu latar LCD Big FHR Display, Kasatiaan luhur, sora jernih Kristal Fitur Produk.
Lampu sareng portabel Speaker internal sareng kontrol volume, Earphone sareng spéker tiasa dilakukeun
Dosis ultrasound rendah, Desain ergonomis anu unik, Cocog sareng 13+ Minggu Ibu.
Pangsaéna waktos kanggo dianggo Pangsaéna waktos kanggo panggunaan nyaéta 16 minggu saatos kakandungan


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter

1 Ngaran Produk: Doppler fétus
Modeul: FD-510G
3 Standar: IEC60601-1: 2012, IEC 60601-1 2: 2014, IEC60601-1-112015IEC612661994NEMA UD 2-2004 IEC 60601-2-37: 2015
4 Klasifikasi

4.1.Jinis antik-electroshock: alat-alat catu daya internal 4.2. Gelar Anti Électroshock: Peralatan BF Tipe

4.3 Gelar Bukti Lemah: IP22, alat umum, tahan cai 4.4. Gelar kasalametan dina Ayana Gas-gas anu Flammable: Gas-gas anu gampang dibakar. Sistem Kerja: Parabot ngajalankeun anu kontinyu 4.6.EMC: Grup I Kelas B

5 Karakteristik Fisik

1. Ukuran: 135mm × 95mm × 35 mm 2. beurat: sakitar 500g (kalebet batré)

6 Lingkungan

6.1. Lingkungan damel: Suhu: 5 ℃ ~ 40 ℃ Kalembaban: 25-80% Tekanan Suasana: 70 ~ 106KPa

6.2. Angkutan sareng Panyimpenan: Suhu: -25 ℃70 ℃ Kalembaban: ≤93% Tekanan Suasana: 50 ~ 106KPa

7 Pintonan 39.6mm × 31.68mm LCD
8 Nyarankeun Batré 2 potongan batré basa 1.5V
9 Parameter kinerja

9.1 Frékuénsi damel tina ultrasonik Frékuénsi kerja ultrasonik nyaéta 3.0MHz, standar standar nominal ± 10%

9.2 Jarak terpadu 200mm sénsitip
tina usik, terpadu sensitip≥90db

9.3 Rentang tampilan50-230bpm (± 2bpm)

10 Disarankeun Gandeng Sedeng

10.1. Stimulasi kana Kulit: Henteu

10.2. Total Jumlah Kuman: <1000unit / g

10.3. Dung Escherichia Coli, Pseudomonas Aeruginosa sareng Staphylococcus
Aureus: Henteu

10.4. Laju Akustik: 1520-1620m / s

10.5. Impedansi Akustik: 1.5-1.7x106Pa.s / m

10.6. Atenuasi Akustik:
<0.05dB / (cm.MHz)

10.7. Viskositas:> 15Pa.S

10.8. Nilai PH: 5,5-8

11 Kelompok Bahan: ABDI
12 Gelar Polusi: II
13 Ketinggian Operasi: <2000m
14 Parameter kaluaran akustik Frékuénsi kerja 3.0MHz (1) p-42.0KPa (2) Iob: 9.09mW / cm2 (3) Ispta: 43.82mW / cm2

Émbaran produk

♥ Layar warna Layar LED bermutu tinggi - Kurva detak jantung janin doppler + tampilan tampilan Digital, anu merenah pikeun dibaca sareng hariwang- gratis. Henteu aya radiasi, sareng langkung aman pikeun ngawas janin.
♥ Pangirangan Noise Cerdas - Kasatiaan-Luhur, Crystal Clear Sound. Usik-sensitipitas tinggi-chip. Usik cai, sareng host sareng usik didesain nyalira, anu ngajantenkeun langkung gampang milarian posisi jantung fétus.
♥ Dua modeu déngékeun - Loudspeaker pikeun ngadangukeun sora fétus, Earphone pikeun ngupingkeun sora fetal.
♥ Kasalametan Doppler Fétus Pikeun Kakandungan -Maké téknologi DSP anu sami sareng algoritma denyut jantung fetal salaku monitor fétus pikeun mastikeun katepatan sareng réliabilitas denyut jantung fetus anu diawaskeun.

Kasatiaan luhur, sora anu jernih ku earphone sareng speker internal
Modeu digit sareng mode kurva pikeun mintonkeun detak jantung fétus
Bahan biokompatibel tingkat médis
Tingali sareng bagikeun rékaman lacak dina APP
Rekam deg-degan fétus dina App

Kaunggulan:

1. monitoring pinter

2. Pareuman otomatis

3. tampilan layar Lager

4. Pangukuran anu akurat

5. usik cai

6. Sora bersih

7. Speaker internal sareng jack headphone.

8. kakuatan handap.

"Dub-Dub" Dina jero bom anjeun

Téknologi réduksi noise calakan nyirorot ngirangan gangguan sahingga nganteurkeun sora detak jantung fetal anu berkualitas tinggi.

Kalayan faceplate usik anu langkung ageung, FD-510 nampi sinyal fétus anu jelas kalayan sensitipitas anu luhur. Langkung gampang pikeun nangtoskeun posisi examing FHR.

Dangukeun ketukan anu pikaresepeun dina beuteung anjeun!

Lacak Wirahma Haté

FD-510 Fetal Doppler langkung seueur tibatan janin Doppler.

Nalika anjeun nyayogikeun orok, aplikasi mobile ngarékam unggal tonggong harga anu teu dibanderol ti minggu ka-12 dugi ka tanggal anu parantos ditangtoskeun. Sadaya data sajarah kalebet tingkat detak jantung orok, sora deg-degan, najong orok, bahkan catetan anjeun, disimpen pikeun lagu anu kakandungan.

Bahan Produk

Léngkah 1:

Pencét tombol saklar pikeun ngamimitian alat

Léngkah 2:

Larapkeun Gél dina usik

Léngkah 3:

Mindahkeun usik pikeun milarian posisi jantung fétus anu cocog (mangga kontak anu lengkep sareng kulit)

Iraha ibu kedah nganggo éta?

1. Dina 30 menit bangun.

2. Dina 60 menit saatos tuang siang.

3. Dina 30 menit sateuacan bobo.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali