Genggam Portabel bolong Nebulizer JZ492E

Pedaran pondok:

Téknologi anyar Handheld Portable Mesh Nebulizer ngajantenkeun atomisasi langkung merenah.
Dibandingkeun sareng nebulizer kalayan rumah sakit anu jumlahna ageung sareng rame, anu nebulizer genggam énggal langkung ditampi ku palanggan kusabab bentukna kompak, operasi saderhana sareng prosés panggunaan anu raoseun.

Partikel median 2,5 microns ngajantenkeun nyerep ubar langkung lengkep. Ditahan Portabel bolong Nebulizer JZ492E nganggo high-end alloy bolong, di daérah 2,5 mm, langkung ti 2.000 liang kabut anu teu katingali ku mata taranjang anu terukir ku laser. Ngaliwatan geter frékuénsi luhur, ubar cair ayakan kana partikel micron anu saé pisan, anu ngamajukeun nyerep langkung gancang.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter

Sasayogian tanaga

DC2.4V (Batré Litium) atanapi DCS.0V kalayan adaptor AC

Konsumsi Kakuatan

<3.0W

Laju Nebulisasi

0,1 5ml / mnt-0,90ml / mnt

Ukuran partikel

MMAD <5 sonten

Frékuénsi Gawe

130kHz, Kasalahan nyaéta + 10%

Naékna Suhu

30V

Kamampuh Piala Pangobatan

10 ml

Ukuran Produk / Beurat

71mm (L) ^ 43mm (W) ^ 98mm (H) / 119g

Lingkungan Gawe

Suhu: 5 ° C-40 * C Kalembaban relatif: 80% RH
Tekanan atmosfir non-kondensasi: (70.0-106.0) kPa

Panyimpenan / pangiriman
Lingkungan

Suhu: -20 ° C -50 ° C Kalembaban relatif: 80% RH
Tekanan atmosfir non-kondensasi: (50.0-106.0) kPa

Eusi rangkep:

Atomizer x 1

Topeng budak x 1

Topeng dewasa x 1

Sungut x 1

Kabel Ngecas USB x 1

Pitunjuk manual x 1

Fitur

Humidifier Cekap

Pelembab portabel ngadopsi téknologi bolong & ultrasonik pang anyarna pikeun halimun ageung sareng partikel-partikel anu hadé kirang ti 5 mikrométer pikeun nyerep anu langkung saé.

Tenang & teu aya gumbira

Sora na kirang ti 25dB nalika digawé, éta moal ngahudangkeun murangkalih anjeun nalika aranjeunna nuju bobo.

Batré / USB Daya

2 cara catu daya, merenah pikeun perjalanan di bumi, anggo 2 aki AA atanapi nganggo kabel USB.

Operasi Gampang

Jinis jaringan genggam, kompak sareng enteng, gampang dibawa nalika kaluar, gampang dianggo iraha waé, dimana waé.

Jumlah Halimun ageung

Éta nyiptakeun halimun halus, partikel leutik sakitar 2-3mikrométer.

Téknologi Ultrasonik Canggih

Kabut tiis anu paling luhur, langsung dihasilkeun ku cara ngagunakeun geter ultrasonik, tiasa gampang diseuseup kana tangkal alveolus sareng bronchial. Ukuran partikel: 1-5um. Atomisasi ubar sareng partikel atomisasi saline normal kirang <5um. 2 tingkat kabut disaluyukeun ku hiji tombol, pencét dua kali kalayan kirang kabut anu langkung saé sareng merenah pikeun orok.

Fitur Kumaha cara nganggo?

1. Cabut sadayana paking, teras cabut unit sareng asesorisna.

2. Pasang tutup botol anu dirakit dina awak utama. Nalika anjeun masangkeunana, anjeun kedah nguping sora clasp na garing (sapertos anu ditingalikeun dina diagram skéma pamasangan botol cair).

3. Masang topéng nyeuseup sareng nozel sapertos anu dipidangkeun dina skéma.

tt

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali