Kit Tés Anti SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test (TRFIA Edition)

Pedaran pondok:

SHANGHAI Binicare Co., LTD kalibet dina produk vitro diagnostik (IVD) produk Coronavirus, anu kalebet tés antigen gancang sareng tés uji antibodi. Pabrik urang perenahna di Qingdao, sareng departemen penjualan kantor pusatna di Shanghai. Kami agén global Qingdao AIBO Diagnostic Co., LTD. The Anti SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (TRFIA) ngagunakeun téknologi Time Resolved Fluorescence Immunochromatographic Assays (TRFIA) pikeun ngadeteksi protéin inti-inti virus SARS-CoV-2, anu mangrupikeun protéin struktural penting tina SARS-CoV-2 di sampel nasal / orofaring manusa. Deteksi antigen protéin nukleokapsid SARS-CoV-2 tiasa dianggo pikeun ngabantosan diagnosis inféksi coronavirus novél, sareng ngabantosan pendaptaran awal inféksi pneumonia coronavirus novél dina waktos laten.


Detil Produk

Tanda Produk

Prinsip Tés

SARS-CoV-2Antigen Rapid Test Kit (TRFIA) mangrupikeun uji coba sandwich imunofluorescent. Deteksi antigen protéin nukleokapsid SARS-CoV-2 tiasa dianggo pikeun ngabantosan diagnosis inféksi virus corona novél, sareng ngabantosan pangmayaran mimiti novél inféksi radang paru-paru corona dina periode latén. Strip test ngandung mémbran anu tos dilapis ku anti-CoV N protéin monoklonal protéin dina jalur uji. Nalika sampel dilarapkeun kana sumur sampel, protéin SARS-CoV N sareng kompleks antibodi anu dilabélan kabentuk sareng ngarambat jalur. Réagen usik neon fluorescent anu dilabélan dipaké pikeun ngabentuk garis beureum anu katingali ku lampu senter UV anu cocog. Ayana SARS-CoV-2 bakal dituduhkeun ku garis uji beureum anu katingali (T) dina jandela hasilna. Mémbran tos dilapis ku Chicken IgY dina garis kontrol (C). Garis kontrol (C) nembongan dina unggal jandela hasilna nalika sampel parantos ngalir ngalangkungan strip. Garis Kontrol dianggo salaku kontrol prosedural. Garis kontrol kedah teras-teras némbongan nalika prosedur uji dilakukeun leres sareng réagen jalan sakumaha mistina. Tés antigen gancang mangrupikeun alat diagnostik, tapi sanés hartosna ngonfirmasi inféksi aktif atanapi nyegah panularan diantara jalma anu henteu ngagaduhan gejala. Éta ditujukeun pikeun jalma anu ngagaduhan gejala COVID-19, jalma anu mangrupakeun kontak caket tina kasus COVID anu dikonfirmasi, sareng pikeun nyukcruk jalma anu mangrupikeun bagian tina wabah.

Tafsiran Assay

Pikeun TRFIA analis-Interprétasi Hasil. Hasilna otomatis diitung sareng ditampilkeun dina layar. Hasil sampel bakal ditingalikeun ku nilai sinyal sareng label "négatip", "positip" atanapi "ERROR".
Tafsir Hasil:

20201216142629_9935
Pilihan paking

Henteu Spésifikasi Packing Strips Kartu IC (Opsional) Irung / Orofaring
Swab (Opsional)
Ékstraksi
Tabung
Botol réagen ékstraksi
1 1 tés / kotak 1 1 1 1 1
2 5 tés / kotak 5 1 5 5 5
3 25 tés / kotak 25 1 25 25 25
4 50 tés / kotak 50 1 50 50 50
20201216151015_5890

Pabrik

factory (5)
factory (2)
factory (3)
3qq

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali