Ketik IIR Topéng

Pedaran pondok:

Topeng médis tilu lapis ngadopsi lebur lebur, spunbond, hawa panas atanapi akupungtur sareng prosés produksi anu sanés, kalayan tilu lapisan panyalindungan, fungsi anti-virus, anti bakteri, anti-virus sareng sajabana. Masker tilu lapis médis cocog sareng pameunteu sareng raoseun pikeun pakean. Éta ngagaduhan kualifikasi lengkep, jaminan kualitas produk. Tipe I, Tipe II, Tipe IIR médis / bedah topéng dianggo pikeun pasién, khususna dina kaayaan wabah atanapi pandemi pikeun ngirangan résiko panyebaran inféksi. Éta nyayogikeun optimal pikeun panangtayungan pribadi. Kusabab ingetan efisiensi tinggi unik tina filter-media, penetrasi virus sareng baktéri sacara efektif dicegah. Éta cocog sareng standar Masker pelindung Disposable PPE Peraturan: (EU) 2016/425.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

Kodeu Produk Standar Dipeunteun Gaya
Ketik IIR EN14683-2019 Ketik IIR 3ply tiasa dianggo
  • Masker Wajah Tipe I nganggo hiji, 3-lapis
  • BFE≥ 98%
  • EN14683: 2019 Tipe IIR;
  • Lapisan batin: Polipropilén spunbond lawon nonwoven;
  • Lapisan tengah: Polipropilén dilebur-ditiup nonwoven;
  • Lapisan luar: Campuran poliéster / nilon spandex;
  • Klip irung: Kawat logam sareng plastik luar;
  • Produk ieu henteu ngandung komponén anu didamel tina karét alam;

Rincian bungkus

Pakét 50 pcs / Kotak Warna
Jumlah 40 kotak / CTN
Ukuran CTN 190x90x100mm
NW 300g / kotak
GW 350g / kotak

Data Téknis

Produk Ketik IIR Topéng
Jenis Disposable sareng Médis
Warna Tali Ceuli Bulao + Bodas
Wangunna Persegi Panjang Datar
Bahan Non-anyaman + Ngalembereh Ditiup
Agén Tés NaCL & Minyak Parafin
Filter Laksanakeun BFE≥98%
Til ≤8% Kabocoran
Laju Aliran 85L / mnt (NaCL)
95 / mnt (Minyak Parafin)
Ngahégak. Nolak * 9.7mmH2O (NaCL)
10.6mmH2O (Minyak Parafin)
Inhal.Résistén * 11.3mmH2O (NaCL)
10.7mmH2O (Minyak Parafin)
Nembus * 1,2% (NaCL)
3,1% (Minyak Parafin)
CO2 Reresihan ≤1%
Tali Tarik Wates 16.2N
Asalna Cina
Standar EN: 14683: 2009
Sertipikat CE & DOC
20201217144955_6971
20201217144840_9686

Pabrik

factory (13)
factory (3)
factory (11)
Type IIR Mask

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali