Warta Perusahaan

  • Héptogénitas Immunoassay sareng implikasi pikeun serosurveilansi SARS-CoV-2

    Serosurveillance ngurus perkiraan Prévalénsi antibodi dina hiji populasi ngalawan patogén tinangtu. Éta ngabantosan ngukur imunitas hiji pasualan-inféksi atanapi vaksinasi sareng ngagaduhan kagunaan épidemiologis dina ngukur résiko transmisi sareng tingkat imunitas penduduk. Dina cur ...
    Maca deui
  • COVID-19: Kumaha vaksin véktor viral tiasa dianggo?

    Beda sareng seueur vaksin sanés anu ngandung patogén tepa atanapi bagian na, vaksin véktor viral nganggo virus anu henteu bahaya pikeun nganteurkeun sapotong kode genetik kana sél urang, ngamungkinkeun aranjeunna ngadamel protéin patogén. Ieu ngalatih sistem imunitas urang pikeun ngaréaksikeun kana inféksi kahareup. Nalika urang gaduh bac ...
    Maca deui