Produk & Jasa

Ratusan konsumén wareg

  • R&D

    P&P

    Binic mangrupikeun perusahaan inovatif anu ngahijikeun R&D, produksi, penjualan sareng jasa, dilengkepan laboratorium sareng lini produksi, sareng ngenalkeun sababaraha alat monitoring canggih internasional.
  • After-Sales Service

    Saatos-Penjualan Service

    Usaha pikeun ngirangan biaya pengadaan pelanggan, nyingkat siklus produksi, kuantitas produk stabil pikeun ngahontal win-win.
  • Quality Control

    Kontrol Kualitas

    Binic bakal ngawas sareng ngatur kualitas bahan baku, prosés, lini produksi pikeun mastikeun yén unggal produk sapinuhna memenuhi standar kualifikasi internasional.

Tentang Kami

Aya Binic, aya kaamanan

  • about
  • NSYM6657
  • NSYM6665
  • abb
about_tit_ico11

Gawé SEJAK 1998

Shanghai Binic Industrial Co., Ltd. is diwangun ku 5 sub-pausahaan nyaéta BINIC CARE, BINIC MAGNET, BINIC ABRASIVE, ALAT BSP, WISTA, sareng langkung ti 10 Statperusahaan patungan sareng langkung ti 5 kantor luar negeri. Tanjeunna total aset Grup BINIC ngahontal 500 jutan RMB, éksporing ka Jérman, Inggris, Italia, Perancis, Swiss, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Malaysia, Afrika sareng 49 nagara séjén. Dina taun 2020, total volume ékspor PPE sareng réagen bakal ngahontal 350 jutaRMB, sareng aya nyaéta langkung ti 150 konsumén kalayan langkung ti 20 juta yuan transaksi perdagangan taunan, anu teteps stabil di payuneun 200 perusahaan perdagangan luar negeri pangageungna di Cina.

SERTIFIKAT

Pamastian kualitas

partner
partner
partner
partner
partner

Kalayan jaminan kualitas 10 taun pikeun mastikeun kerjasama anu teras-terasan.

Teu aya MOQ kanggo kaseueuran barang, pangiriman gancang kanggo barang anu ngarobih.

promote_img