Tanda Vital Multifungsi Monitor BNC1

Pedaran pondok:

Operasi bébas kabel / Kabel

30s ~ 24h catetan ECG sareng analisis

Spotcheck tingkat oksigén

Monitor bobo tingkat oksigén pikeun bobo

Térmométer inframerah

Manajemén multi-pangguna

Dukungan App sareng parangkat lunak PC

Cocog sareng monitor tekanan getih

Gawe sareng AirBP ngalangkungan Bluetooth

Mantap sareng gampang dibarengan

Ngatur sadaya data tanda vital babarengan

Cocog sareng méter glukosa getih

Ngarojong pikeun nembongkeun sareng nyimpen hasil pangukuran anu nyingkronkeun tina méter glukosa getih

Bagikeun data glukosa getih


Detil Produk

Tanda Produk

Nami

Tanda vital monitor

Ukuranna

88x56x13 mm (unit utama)

Beurat

64g (unit utama)

Paparan

2,7 "Layar rampa, E-ink HD

Panyambung

Panyambung Micro D

Nirkabel
panyambungan

Modeu dual Bluetooth internal, dukungan 4.0 BLE

Jenis Batré

Batré litium-polimér anu tiasa dieusi deui

Kauntungannana

Tracker kaséhatan haté dina saku anjeun

Éta tiasa dimimitian ngan ku hiji tombol, sareng layar toél sareng hidayah grafis janten gampang dianggo.

Ukuran kartu sareng batréna tiasa diisi deui ngamungkinkeun anjeun nyandak EKG iraha waé, dimana waé.

Ngukur nepi ka 5 menit pangukuran

Alatna ngadukung pangukuran ku panangan atanapi kabel.

Ukuran 30s / 60s / 5mins. Ukuran anu langkung lami tiasa nyayogikeun langkung seueur data pikeun nganalisis bentuk gelombang sareng kaséhatan jantung.

Nalika panangan jalma nuju oyag, anggo metode kabel nganggo bantalan listrik anu tiasa dianggo deui pikeun kéngingkeun hasil anu langkung akurat.

Modeu deteksi anu béda

Ngarah béda nyayogikeun bentuk gelombang anu béda pikeun dianalisis. Éta ngadukung taksi kabel sareng kabel, sareng desain inovatif ngamungkinkeun pikeun mariksa kabel I / II sareng kabel dada.

Modeu pangguna dobel intuitif

Sayogi pangguna-tunggal atanapi dual-pangguna anu sayogi, desain langkung ramah-pangguna, kami nyarankeun panggunaan kulawarga.

Modeu pangguna ganda tiasa sacara gampang nyimpen data dua pangguna salaku A sareng B masing-masing

Parangkat lunak APP sareng PC gratis nyayogikeun rohangan panyimpenan anu teu aya watesna

Parangkat lunak APP sareng PC gratis ngamungkinkeun anjeun sacara gampang ngaunduh / ningali / nyetak, nyimpen salaku PDF / JPG sareng ngabagi laporan ka dokter.

Laporan ngeunaan Kalungguhan I sareng Kalungguhan II.

Kasaluyuan sistem komputer: Windows 7/8/10.

Deteksi anu dipercaya sareng akurat

Arrhythmia

Kontraksi ventrikel prématur (PVC)

Serat atrium (AF)

Ditéwak jantung

Tachycardia sareng bradikardia

Punten candak nalika milarian katengtreman atanapi kanyamanan batin.

* Catetan: Sadaya gejala ieu tiasa ditingalikeun salaku "arrhythmia".

Émbaran produk

Tanda Vital Multifungsi Monitor BNC1 kalayan Monitor Kinerja anu langkung saé nempatkeun karaharjaan anjeun dina dampal panangan anjeun. Éta néwak métrik kaséhatan anu penting dina dampal panangan dina 20 detik! Vital anjeun sapertos ECG / EKG, Laju Pulsa, Tekanan Darah Systolic, Oksigénasi, sareng Suhu, digabungkeun sareng algoritma kami sareng indeks Rélaxasi sareng Kinerja nyayogikeun palanggan anu sadar kaséhatan sareng inpormasi anu diperyogikeun pikeun ngadukung gaya hirup séhat atanapi ngamaksimalkeun regimen latihan sareng kabugaran.

Monitor Tanda Vital BNC1 "Awak Cék" néwak ECG / EKG, Laju Pulsa, Oksigasi Getih (SpO2), Variétas Laju Jantung (HRV), sareng Tekanan Darah Systolic. Bersantai Me BodiMetrics "Relax Me" Trainer ngagunakeun Variétas Laju Détékét anjeun (HRV) anu ditangkep ku Monitor Kinerja kami pikeun ngabantosan anjeun ngatur tingkat setrés ngalangkungan latihan aktif sareng latihan napas / biologis-umpan balik.

Vital Signs Monitor BNC1 ngalacak léngkah anjeun dina modeu leumpang sareng lumpat pikeun latihan sareng latihan anu variatif. Capture stride otomatis ngaleungitkeun input manual. BodiMetrics tiasa diprogram pikeun ngingetan anjeun ngeunaan pangobatan, latihan sareng jadwal Cék Awak ku tanggal sareng waktos dinten.

Vital Signs Monitor BNC1 ngagunakeun Bluetooth pikeun nirkabel nyingkronkeun sareng Android atanapi iPhone / iPad anjeun pikeun ngabagi data sareng laporan anu aman sareng kulawarga, palatih sareng panaséhat anu dipercaya.

Vital Signs Monitor BNC1 gampang dianggo, pas dina dampal panangan anjeun, sareng ngagaduhan umur batré anu tahan sababaraha minggu ku panggunaan normal dina hiji muatan (kalebet batré anu tiasa dieusi deui). Alat ieu nyelapkeun kana saku anjeun kanggo jalan atanapi ngaji.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali