Monitor Tekenan Getih Digital Wrist

Pedaran pondok:

Nyandak tekanan getih anjeun tiasa setrés. YKBPW ngajadikeun monitor tekanan getih anu dipercaya sareng akurat sacara klinis anu ogé gampang dianggo di bumi. Ieu monitor tekanan getih panangan luhur anu akurat pikeun panggunaan bumi anu ogé cocog pikeun jalma anu gaduh panangan anu langkung ageung!

Otomatis YKBPW Wrist Monitor Pressure Blood nyandak portability nyata monitor pigeulang. Monitor beurat lampu kompak ieu cocog pikeun jalma anu ngumbara, sareng ngartos bacaan tekanan darahna. Duanana Indikator Detak Jantung Teu Teratur sareng Indikator Klasifikasi Tekanan Darah nyayogikeun inpormasi tambihan pikeun pangguna.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter

Jenis

Monitor tekanan getih pigeulang

Paparan

Pintonan LCD Digital

Kakuatan ku

2XAAAbatré

Émutan

30 sét

Kisaran ukuran tekanan 3lood

20-280mmHg

Warna

3 warna, Pink, Ungu, Héjo, Gray

Pamaké

Dua pangguna

Unit tampilan

KPa atanapi mmHg

Akurasi ukur tekanan 3lood

Dina 3mm Hg (0 4kPa)

Kisaran ukuran pulsa

40-199 ketukan / mnt

Ukuranna

30 * 80 * 90mm

Garansi

1 Taun

Fitur:

Desain lemes leutik

Tampilan digital LCD jelas

Éta tiasa nyimpen 99 kelompok hasil ngukur dua urang sareng ningalikeun bacaan rata-rata hasil pangukuran tilu kali terakhir

Komprési otomatis sareng dekompresi

Fungsi siaran sora (Opsional)

Fungsi klasifikasi tekanan darah nyayogikeun pangguna pikeun nangtoskeun naha nilai tekanan darahna normal atanapi henteu

2 unit tampilan: kPa, mmHg

Produk sacara otomatis bakal pareum dina 1 menit saatos ngukur.

Kaunggulan:

Tampilan LCD kalayan nilai nomer anu jelas nembongan salami pangukuran kanggo bacaan anu merenah; Siaran langsung-tingkat tingkat tekanan darah sareng setting volume anu tiasa diatur nyayogikeun pilihan saderhana pikeun tés ku pangguna anu ngagaduhan kabutuhan anu béda.

Dua Mode Pamaké ngamungkinkeun dua jalma pikeun ngawas, ngalacak, sareng nyimpen bacaanana nyalira dina alat anu sami. Hiji desain Tombol Push ngajantenkeun kéngingkeun bacaan anu akurat gancang; Otomatis rata-rata 3 nilai pikeun ukuran anu langkung pas. Posisi pamariksaan nyalira sareng fitur deteksi gerakan nyayogikeun simbol visual dina alat pikeun pangukuran anu akurat.

Borgol nyaman anu dirancang sacara ergonomis ngajantenkeun gampang dibungkus deui dina panangan anjeun. Kit ieu mangrupikeun sadayana dina hiji bungkus sareng hadir sadayana anu anjeun peryogikeun kalayan gampang sareng gancang maca bacaan darah anjeun.

Tampilan hasil: tekanan tinggi , tekanan rendah , pulsa.

Konversi unit : Nilai tekanan darah Konversi Kpa / mmHg

(kakuatan dina standar unit mmHg).

Jumlah grup mémori: dua grup mémori, 99 hasil pangukuran disimpen pikeun tiap grup.

Fungsi jam: netepkeun taun, bulan, tanggal, jam, menit

Deteksi voltase-low: deteksi kakuatan-low dina kaayaan naon waé, LCD ngadorong tampilan simbol kakuatan low.

Alat-alat Monitor Tekanan Darah Wrist YKBPW dirancang pikeun ngabantosan pasién sareng kulawargana ngalacak sareng ngungkulan masalah sareng dokterna, sadayana tina kanyamanan di bumi. Téknologi dina monitor tekanan darah, monitor kagiatan, skala, thermometers, sareng alat pinter ngabantosan ngajagaan kasehatan anjeun gampang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali