JFM04 FFP3 Foldable Respirator

Pedaran pondok:

Éta tiasa nawiskeun panangtayungan tina jinis lebu, haseup, sareng aerosol anu pikasieuneun sareng cair. Partikelna tiasa fibrogenik - anu hartosna aranjeunna ngairitasi sistem pernapasan dina jangka pondok sareng tiasa ngahasilkeun réduksi élastisitas jaringan pulmonal dina jangka panjang


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Produk

Kodeu Produk Standar Dipeunteun Gaya Klep
JFM04 EN149 + A1: 2009 FFP3 Dilipat N
  • Perawatan réspirator partikel bébas;
  • Desain datar tilepan nangtung, gampang disimpen sareng dibabawa;
  • Dipak sacara individual nawiskeun kabersihan tambahan;
  • Cocog raray fit;
  • Klep napas nawiskeun napas kanyamanan;
  • P3 rating nawiskeun perlindungan ngalawan panyebaran virus sareng jinis bahaya sapertos debu toksik, haseup sareng halimun dumasar cai.
  • (Conto: Gawe sareng kayu atos, serat kaca sareng plastik (non PVC), damel logam sareng las.);
  • Gampang ditunda ku tali ceuli kembar;
  • Kotak tina 20 Topéng;

Rincian bungkus

Pakét 10 pcs / Kotak Warna
Jumlah 108boks / CTN
Ukuran CTN 45.2x45.2x42cm
NW 88g / kotak
GW 98g / kotak

Data Téknis

Produk JFM04 FFP3 Foldable Respirator
Jenis Disposable sareng Non-médis
Warna Tali Ceuli Bodas + Bodas
Wangunna Piala Tilepan W / O Valve
Bahan Non-anyaman + Ngalembereh Ditiup
Agén Tés NaCL & Minyak Parafin
Filter Laksanakeun BFE≥99%
Til ≤2% Kabocoran
Laju Aliran 95L / mnt (Minyak Parafin)
Ngahégak. Nolak * 3.0mmH2O (Minyak Parafin)
Inhal.Résistén * 2.4mmH2O (Minyak Parafin)
Nembus * 0,59% (Minyak Parafin)
CO2 Reresihan ≤1%
Tali Tarik Wates 16.2N
Asalna Cina
Standar EN149: 2001 + A1: 2009
Sertipikat CE & DOC

Respirator tilepan JFM04 FFP3 minuhan kelas FFP3 sareng tiasa nyaring 98% aerosol sacara épéktip. JFM04 FFP3 tingkat masker sayogi nganggo atanapi henteu nganggo klep. Topeng klep sacara efektif nyaring hawa di jero sareng di luar topéng, ngamungkinkeun hawa panas sareng beueus diusir ti jero topéng langkung gancang sareng éfisién, ngamajukeun napas anu hadé. Tips: Pasien anu katépaan COVID-19 kedah nganggo topéng tanpa katup.

20201217133145_9838
20201217132843_2883

Pabrik

factory (3)
factory (2)
factory (7)
qweqwe1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali