Alat Uji Gancang Anti SARS-CoV-2 Antigen (Edisi Koloid)

Pedaran pondok:

SHANGHAI Binicare Co., LTD kalibet dina produk vitro diagnostik (IVD) produk Coronavirus, anu kalebet tés antigen gancang sareng tés uji antibodi. Pabrik urang perenahna di Qingdao, sareng departemen penjualan kantor pusatna di Shanghai. Kami agén global Qingdao AIBO Diagnostic Co., LTD. The Anti SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold) digunakeun pikeun deteksi protéin virus intiosapsid virus SARS-CoV-2, anu mangrupikeun protéin struktural anu penting pikeun SARS-CoV-2 dina conto nasal / orofaringal. Deteksi antigen protéin nukleokapsid SARS- CoV-2 tiasa dianggo pikeun ngabantosan diagnosis inféksi coronavirus novél, sareng ngabantosan pendaptaran awal inféksi radang paru-paru coronavirus dina jaman latén.


Detil Produk

Tanda Produk

Prinsip Tés

SARS - CoV- 2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold) mangrupikeun uji coba sandwich imun. Éta dipaké pikeun deteksi protéin inti-inti virus SARS-CoV-2, anu protéin struktural penting dilestarikan tina SARS-CoV-2 dina conto nasal / orofaringis. Deteksi antigen protéin inti-kapsul SARS-CoV-2 tiasa dianggo pikeun ngabantosan diagnosis inféksi virus corona novél, sareng mantuan pikeun deteksi awal inféksi radang paru-paru corona virus dina jaman latén.

Jalur uji ngandung mémbran anu sateuacanna dilapis ku antibodi monoklonal protéin anti CoV N dina garis uji. Antibodi monoklonal protéin anti-CoV N protéin anu sacara khusus tiasa ngabeungkeut protéin SARS-CoV-2 N, kaiket kana partikel emas sareng disemprotkeun dina bantalan konjugasi. Nalika sampel dilarapkeun kana sumur sampel, protéin SARS-CoV N sareng kompleks antibodi anu dilabélan kabentuk sareng ngarambat jalur. Réagen anu dilabélan dianggo pikeun ngabentuk garis beureum anu katingali. Ayana SARS-CoV-2 bakal dituduhkeun ku garis uji beureum anu katingali (T) dina jandela hasilna. Mémbran tos dilapis ku Chicken IgY dina garis kontrol (C). Garis Kontrol (C) némbongan dina unggal jandéla hasilna nalika sampel parantos ngahutang kana strip. Garis Kontrol dianggo salaku kontrol prosedural. Garis kontrol kedah teras-teras némbongan nalika prosedur uji dilakukeun leres sareng réagen jalan sakumaha mistina.

Tafsiran Assay

Hasil négatip: Hiji garis warna némbongan di daérah kontrol (C). Henteu aya garis beureum atanapi pink anu jelas dina wilayah uji (T).
20201216150615_9772
Hasil Positip: Dua garis warna anu béda némbongan. Hiji garis warna kedah di daérah kontrol (C) sareng garis warna sanésna kedah di daérah tés (T), hartosna positip. (Sakumaha dihandap)
20201216150646_4784
Hasil henteu valid: Upami garis QC C henteu dititénan, deteksi na kedah dideteksi deui henteu paduli naha garis deteksi na ditampilkeun. (Sakumaha dihandap)
20201216150720_4719
Pilihan paking

Henteu Spésifikasi Packing Strips Kartu IC (Opsional) Irung / Orofaring
Swab (Opsional)
Ékstraksi
Tabung
Botol réagen ékstraksi
1 1 tés / kotak 1 1 1 1 1
2 5 tés / kotak 5 1 5 5 5
3 25 tés / kotak 25 1 25 25 25
4 50 tés / kotak 50 1 50 50 50
20201216151015_5890

Pabrik

factory (13)
factory (2)
factory (5)
2qq

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali